ΑΡΧΙΚΗ - Εργόχειρο - Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

  • Στο ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ, επί 75 και πλέον χρόνια, χτίζουμε φιλίες που κρατούν. Με εμπειρία, φαντασία, προσωπική φροντίδα και πολύ μεράκι, δίνουμε λύσεις στα τεχνικά σας προβλήματα, απαντούμε στις ερωτήσεις σας, απελευθερώνουμε το προσωπικό σας γούστο, και σας προμηθεύουμε με μοναδικά σχέδια και όλα τα νέα υλικά που θα κάνουν τις μοναδικές δημιουργίες των χεριών σας ανθεκτικές και αξέχαστες.
  • Η διατήρηση του παραδοσιακού χαρακτήρα του αντικειμένου μας αποτελεί το βασικό μας στόχο, ενώ παράλληλα διαδίδουμε με όλες μας τις δυνάμεις το πάθος μας για τα εργόχειρα στις νεότερες ηλικίες.
  • Όλα τα είδη μας ικανοποιούν αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές, προέρχονται από τις πιο καταξιωμένους Οίκους παραγωγής του κλάδου μας και σας τα προμηθεύουμε σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Το όνομα ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ είναι συνυφασμένο εδώ και πολλές δεκαετίες με την υψηλή ποιότητα και την άριστη τεχνογνωσία γύρω από οτιδήποτε αφορά τα κεντήματα, τα χειροποίητα πλεκτά, τα είδη ραπτικής και όλα τα εργόχειρα γενικά. Το ομώνυμο περιοδικό συντρόφευε από το 1938 τις Ελληνίδες όλων των ηλικιών στις πόλεις και τα χωριά. 

 

 

Visa Maestro Mastercard Mastercard SecureCode Verified by Visa cards
Copyright © 2014, ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ, All rights reserved.